Događaji

Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu

Bezbrojni online i marketinški alati na raspolaganju su za puni potencijal turističke sezone, no što s njima? Internet Adria 19. i 20. travnja u Opatiji daje odgovor!

Internet Adria-objavaweb

Internet Adria je prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, koja je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Konferencija se održava u centru Gervais i namijenjena hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana konferencije priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe govorit će o društvenim mrežama, online prodaji, blogovima i bloggerima i kako oni mogu pomoći u promociji, Google Analyticsu, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije, te svemu onome što danas čini osnove marketinga u turizmu.

Cilj je da na jednom mjestu pronađete nove tehnologije i vidite smjer u kojem kreću trendovi, kako biste lakše odlučili koje ćete alate koristiti u svrhu što efikasnije promocije i komunikacije prema gostu.

Konferencija je zamišljena kao interaktivni događaj – različita predavanja se održavaju u tri dvorane, a poslušati možete ono što vam najviše odgovara.

Nakon prvog dana konferencije, u četvrtak 19.04. na rasporedu je i druženje sudionika, izlagača i predavača u Angiolina Beach Clubu u Opatiji, gdje ćete na najbolji način moći razmijeniti iskustva.

Uz konferencijski, tu je i izlagački dio na kojemu će se predstaviti vodeći dobavljači u segmentu tehnologije i opreme, a iza cjelokupnog projekta stoji naš tim časopisa Turizam info.

PROGRAM       KOTIZACIJA

Više o konferenciji pogledajte i na www.internetadria.com

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci