Događaji

Konferencija “Može li hrvatski turizam 365?”

Ovogodišnja konferencija održava se u utorak 25. rujna u zagrebačkom hotelu Sheraton, a pokušati će dati odgovor na jedno od najvažnijh pitanja – kako u Hrvatskoj može zaživjeti cjelogodišnji turizam

Hrvatski turizam 365

Konferencija je po prvi puta organizirana prošle godine kada jepredstavila iskustva i razmišljanja 30-tak eminentnih stručnjaka domaćeg i regionalnog turizma i privukla gotovo 300 sudionika.

– I ove godine cilj nam je predstaviti i razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj te razviti prijedloge kako potaknuti i razvijati cjelogodišnji turizam. Istaknut ćemo nužnost razvoja destinacija kao preduvjet produženja sezone te važnost kreiranja novih proizvoda, a jedna od tema bit će i kulturni turizam s obzirom da smo u godini kulturne baštine. Svoje je sudjelovanje potvrdilo niz domaćih i stranih stručnjaka koji će nam iznijeti svoja znanja, pozitivna iskustva te sudjelovati u kvalitetno vođenim panel raspravama, najavila je organizatorica konferencije Ivana Kolar.

Može li hrvatski turizam 365 će i ove godine biti jednodnevna, dinamična konferencija, organizirana u vidu kratkih predavanja stručnjaka i primjera pozitivne prakse te panela u kojima će se razmatrati i kreirati potencijalna rješenja za razvoj cjelogodišnjih destinacija i mogućnosti produljenja sezone.

Na konkretnim primjerima će se tako prikazati važnost razvoja destinacija a portugalski grad Guimares će prikazati svoj case study kao prijestolnica kulture.

Više informacija na www.turizam365.com

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci