Novosti

Kamp Krk prvi kamp s 5 zvjezdica

Velikom investicijom koja je trajala proteklih nekoliko godina, Kamp Krk u sezonu ulazi s novim Bella Vista Premium Village naseljem sa 63 najmodernije mobilne kućice te bazenom s grijanom vodom i wellness oazom

Kamp Krk slide

U protekle četiri godine u ovaj je kamp nadomak grada Krka uloženo 68 milijuna kuna, a s njime je Valamarov portfelj smještajnih objekata dobio najluksuzniji kamperski kompleks na našoj strani Jadrana.

Kamp na 11 hektara površine u jednom danu može primiti 1,300 gostiju, ima četiri bazenska kompleksa, nudi wellness i spa sadržaje, sportske sadržaje, te uistinu velik broj sadržaja za djecu svih uzrasta. Unutar ovog kamping resorta, na dijelu s najljepšim pogledom na more izgrađen je Bella Vista Premium Village, u kojem se nalaze 63 prostrane i vrhunski opremljene mobilne kućice, s vlastitim bazenom i privatnim sunčalištem, te niz drugih sadržaja. Bella Vista Premium Village svojim posjetiteljima, osim vrhunskog luksuza nudi i potpunu privatnost i mir s obzirom da je smješten u zoni bez prometa.

Ovim ekološki osviještenim kamp-ljetovalištem, otok Krk smjestio se visoko na ljestvici destinacija luksuznog kamping turizma Europe, pa je kamp Krk član udruge Leading Camping Europe i nositelj mnogobrojnih nagrada, poput nagrade ADACa i ANWBa Best Campsite 2016.

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci