Događaji

Jesenska biciklijada „Terra Albona“

U Labinu se u subotu 30. rujna održava odlična biciklijada Terra Albona koja se vozi u dvije rute – obiteljska i MTB

Ovo je novi termin nakon što je Biciklijada prošlog vikenda bila odgođena zbog kiše, a prijave su moguće do petka 29.09. na broj telefona 099 357 6998 ili info@lag-istocnaistra.hr.

Obiteljska ruta vozit će se na relaciji Stari grad Labin – Bartići – Kapelica – Breg – Salakovci – Kranjci – Stari grad Labin ukupne dužine od oko 17 kilometara.

MTB ruta vozit će se na relaciji Stari grad Labin – Bartići – Skitača – Kranjci – Stari grad Labin ukupne dužine oko 35 kilometara.

Vozit će se trasom koju čine asfaltirana podloga, makadam, šumska staza i malo zahtjevnija kađena podloga, te je mogu savladati svi biciklisti neovisno o kondiciji. Za one koji zapnu ili ne izdrže do cilja organizirano je „pick up“ vozilo.

Na zaustavnim punktovima (dječje igralište u Salakovcima/Planinarski dom na Skitaci, crkvica Svetog Flora) sudionike biciklijade dočekat će gastro punuda – tradicionalna istarska marenda uz degustaciju vina istarskih autohtonih sorti, a na cilju i ručak.

Biciklijada starta sa Titovog trga u Starom gradu u 10,00 sati. Prijave kreću od 9,00 sati. Kotizacija za biciklijadu je 40 kuna. Djecu do 10 godina ne plaćaju učešće. Predviđeni povratak u Labin također na Titov trg u Starom gradu očekuje se oko 14,30 sati.

Bicikljadu organiziraju Grad Labin, LAG Istočna Istra i BBK Istra bike zajedno sa Istarskom županijom, Općinom Raša, Turističkom zajednicom Istarske županije i TZ Labin-Rabac.

Tagovi: , , , , , , , , , , ,

Povezani članci