Časopis

Izašao je jesenski broj časopisa Turizam info

U novom broju pronaći ćete puno detalja o novim hotelima koji su ove sezone otvoreni u Hrvatskoj, gastro teme u kojima osim priče o rogaču i gljivama otkrivamo i tisuću lica pašte, te brojne novosti u turističkom sektoru

Slide TI 71

1) BEAUJOLAIS NOUVEAU EST ARRIVE

Priča o mladom vinu iz Burgundije koje prvi četvrtak u studenom izlazi u podruma i kreće u osvjajanje svijeta kroz jednu od najboljih i najzabavnijih vinskih priča.

Beaujolais


2) STIŽE NAM GDPR!

Prošle je godine “na mala vrata” stupila na snagu Uredba o zaštiti osobnih podataka, a u njenu primjenu kreće se krajem svibnja 2018. Kakve promjene Uredba donosi, kako će se to reflektirati na sektor turizma i što možemo učiniti već sada kako bismo spremi dočekali njenu punu implementaciju, istražila je naša novinarka Elena Vidović

GDPR


3) KAD TURISTA BUDE PREVIŠE…

Sa sve većim brojem putnika, održivi je turizam sve aktualnija tema. Najpopularnije svjetske destinacije suočavaju se s prevelikim brojem turista, te su prisiljene razvijati planove i konkretne akcije kojima će kontrolirati kretanje ili čak smanjti broj turista. Kako će to odraditi Venecija, pročitajte u našem novom broju.

EnjoyRespectVenezia


4) GLJIVE – ODREZAK IZ ŠUME

Ako želite nadopuniti svoje znanje o gljivama, imamo nešto baš za vas. Od šume do stola, donosimo sve o okusima, mirisima i svojstvima jedne od najzanimljivijih namirnica, a ovaj put, za Turizam info je svoj recept za pripremu gljiva podijelio Časlav Matijević.

gljive


5) MEMORIJALNI CENTAR NIKOLA TESLA

Kompleks u ličkome Smiljanu jedan je od najvrijednijih turističkih potencijala, jedinstven po tome što nudi originalnu priču o Tesli u mjestu gdje je rođen i napravio prve korake.

 

Pokreni svoju godišnju pretplatu!

Čitaj Turizam info cijele godine, odmah po izlasku ga primi na svoju adresu i ostvari uštedu kroz godišnju pretplatu

 

 


 

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci