Novosti

Ivana Vidaković najbolja slastičarka

Ivana je ovogodišnjom pobjedom, obranila i potvrdila prošlogodišnju titulu državne prvakinje u slastičarstvu, što je uistinu izniman uspjeh

Ivanina kolegica iz Centralne kuhinje Pical, Martina Vladušić, na Državnom prvenstvu slastičara također je osvojila medalje, što je rezultiralo izvrsnim trećim mjestom u ukupnom poretku.

Na Državnom prvenstvu slastičari su slastice pripremali u tri kategorije: svečana torta, topli i hladni deserti, a natjecanje je završilo pripremom kolača i slatkog pladnja s četiri vrste kolača.

„Ivana Vidaković radi u Centralnoj kuhinji Pical nepune dvije godine, i za to vrijeme je pokazala svoju veliku kreativnost i inovativnost. Izuzetno sam ponosan na uspjeh koje su ostvarile Ivana i Martina, a one su naša budućnost slastičarstva!“ rekao je Eduard Folo, direktor hotela Pical i Centralne kuhinje Pical.

Obje mlade i ambiciozne djevojke namjeravaju se dalje usavršavati u slastičarstvu, a Ivana Vidaković naglašava kako će i dalje nastaviti opravdavati osvojeno zlato. „Ova nagrada mi je velika čast. Jako sam se puno trudila i vježbala, punih sam se mjesec dana pripremala za ovo natjecanje.” kazala nam je Ivana, koja nastavlja s pripremama za Svjetski kulinarski kup koji će se održati sljedećeg mjeseca u Luksemburgu, gdje će Ivana Vidaković nastupiti kao član Seniorske ekipe Nacionalne kulinarske reprezentacije.

Uz Ivanu Vidaković i Martinu Vladušić, na Državnom prvenstvu nastupila su još tri Valamarova kuhara iz Poreča – Ivan ErgovićJosipa Marijanović i Marija Franjić iz hotela Valamar Club Tamaris, koji su osvojili zlatnu medalju u kategoriji Restoranski meni. Iznimne rezultate na natjecanju je ostvario i Dean Gluhak iz turističkog naselja Solaris.

U Valamaru su ponosni na svoje djelatnike i njihove iznimne rezultate na Danima hrvatskog kulinarstva, jer je izvrsna usluga jamstvo zadoljstva gostiju i dugoročnog uspješnog poslovanja.

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci