Blog

Internet Adria – sve o internet marketingu za djelatnike u turizmu

U hotelu Ambasador u Opatiji se u četvrtak 12.05.2016. godine od 12 do 18 sati održava konferencija o internet marketingu u turizmu. Konferencija je posebno osmišljena za vlasnike obiteljskih hotela, obiteljski smještaj, hotelijere, turističke agencije i ostale djelatnike u turizmu koji žele saznati kako modernim marketinškim metodama kvalitetno i učinkovito promovirati svoje objekte na internetu te povećati prodaju i popunjenost kapaciteta

Internet Adria slide

Pred sam početak turističke sezone, Internet Adria će dati uvid u to kako pred sezonu biti aktivan na društvenim mrežama, kako tijekom sezone iskoristiti potencijal postojećih gostiju u svrhu marketinga, te kako što učinkovitije koristiti vlastite internet stranice kao sredstvo promocije i kako adekvatno njima upravljati.

Internet Adria je event organiziran sukladno svjetskoj praksi ove vrste događanja, gdje će kroz kratka predavanja stručnjaka iz prakse i okrugli stol na kojemu mogu sudjelovati u aktivnoj diskusiji, posjetitelji saznati sve o tome kako učinkovito biti prisutan na internetu sa svojim objektima, te kako se aktivno promovirati tijekom cijele godine.

Predavači i izlagači predstavit će najnovije trendove i primjere dobre prakse vezane uz promociju turističkih kapaciteta i proizvoda na internetu, samu izradu internet stranica, SEO odnosno alat koji pomaže vašim gostima da brzo i lako pronađu vaše internet stranice, marketing putem društvenih mreža i oglašavanje na vodećim booking portalima, te načine kako plasirati vaše ponude prema gostima tijekom cijele godine.

Predavanja će prikazati brojne primjere i dati odgovore na konkretna pitanja, od toga kako se promovirati uz određeni budžet, kako mjeriti učinkovitost, kako unaprijeđivati marketing, uz brojna iskustva najboljih.
program predavanja
Važan dio Internet Adria biti će posvećen i samoj komunikaciji prema gostima kroz e-mail newslettere te mogućnostima cjelogodišnje aktivne komunikacije, on-line travel agencijama, izradi kvalitetnih internet stranica, no i analitici internet stranica uz čije pravilno praćenje možemo učinkovito djelovati na popunjenost kapaciteta.
Predavači su stručnjaci iz prakse, koji će konkretnim primjerima ilustrirati sve ono što čini moderne trendove u promociji i samoj prisutnosti objekata na internetu, a sve to kako bi posjetitelji kasnije sami mogli iskoristiti nova znanja i učinkovito promovirati svoje objekte prema ciljanim skupinama gostiju.
prijava za sudjelovanje

Broj sudionika je ograničen, te molimo da prijavu izvršite što prije kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na eventu. Po popunjenju mjesta, prijave će biti zatvorene.

Internet Adria projekt je tvrtke Info Lab Mediji iz Opatije, izdavača časopisa Turizam info, te organizatora sajma HoReCa Adria i Relax Adria koji se također održavaju u Opatiji.

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci