Opremanje

Inovativne tende za ugostiteljske objekte

ClimaSol pergole odlikuje moderan dizajn, a rotacija lamela donosi brojne prednosti, od regulacije temperature i svijetla, do otpornosti na vjetar i nepropusnost vode

FANINA bioklimatska-pergola-climasol

Slovenska tvrtka Fanina predstavila je inovativnu Pergolu ClimaSol s rotacijom lamela. Radi se o bioklimatskom rješenju koje omogućava regulaciju temperature, svijetla, nepropusnost vode i izrazito je otporna na vjetar.

Pergola ima vrlo široku upotrebu, s obzirom da ljeti omogućuje cirkulaciju zraka, a time hlađenje i ugodnu klimu, te zimi nepropusnost vode, pa se tako koristi na prostorima od bazena, hotela, terasa ugostiteljskih objekata, sve do vrtova. Modernog je dizajna koji se dobro uklapa u sve arhitektonske stilove, a izrađena je od aluminijskih profila koji se u cijelosti recikliraju i inox elemenata, odnosno okova.

Sistem je osmišljen na način da pokriva velike površine, a sustav odvodnje vode funkcionira putem integriranih žljebova koji skupljaju vodu, te ona otiče kroz nosive stupove. Samo pomicanje lamela je ručno ili motorno, dok je konstrukcija lakirana visokokvalitetnim poliesterskim bojama čime je omogućena dugotrajnost i lako održavanje.

ClimaSol tende će se moći vidjeti i na sajmu HoReCa Adria u Opatiji, koji se održava od 9. do 11. studenog, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

www.fanina.si

Tagovi: , ,

Povezani članci