Opremanje

Inovativne ideje za sanitarne prostore

Bezvodni pisoar Uridan najnovija je linija opreme za sanitarne prostore koja inovativnom tehnologijom u kombinaciji najvišeg nivoa higijene i održavanja optimalno izlazi ususret potrebama modernih hotela i ugostiteljskih objekata

Saniteh

Novost je to u ponudi tvrtke Saniteh, koja je time još jednom dokazala kako prati razvoj sanitarnih tehnologija, a sve to u svrhu podizanja nivoa i kvalitete usluge, smanjenja troškova, lakšeg održavanja te ono što je za gosta najvažnije, podizanja nivoa higijene.

Uridan pisoari jednostavni su za održavanje s obzirom da se izbjegavaju začepljenja sifona (kod Uridana ih nema), popravci IC elektronike ispiranja, kao i troškovi vode.

Za one koji se pitaju kako izbjeći neugodne mirise s obzirom da nema ispiranja, u Sanitehu kažu kako istih nema, a jedino što je potrebno jest dnevno održavanje.

Sve funkcionira uz pomoć inovativne patentirane tehnologije. Centralni dio urinala je dio koji predstavlja svojevrstan zatvarač mirisa koji djeluju zajedno s uriLOCK-om. To je specijalna tekućina koja je lakša od samog urina, te na prinicipu brane spriječava prodor neugodnih mirisa u prostor, biološki je razgradiva i nije štetna za okoliš, a kako je lakša od samog urina, jednostavno ga ispire u kanalizaciju. U ponudi je nekoliko modela Uridana za različite tipove sanitarnih prostora, a isti se mogu napraviti i prema specifičnim zahtjevima pojedinog objekta.

U ponudi je nekoliko modela, a isti se mogu napraviti i prema specifičnim zahtjevima pojedinog objekta.

Više informacija na www.uridan.com

Tagovi: , , , ,

Povezani članci