Novosti

HTL Day na REXPO 2018

Drugi dan sajma investicija REXPO već je tradicionalno posvećen posvećen temama iz segmenta hotela, turizma i razonode – REXPO HTL Day će se u srijedu, 28. studenog fokusirati i na sustavni razvoj turističkih destinacija i turističke masterplanove

Rexpo-1

Zagrebačka City Plaza bit će 27. i 28. studenog domaćinom sedmog po redu sajma investicija REXPO, čiji je drugi dan, već tradicionalno posvećen temama iz segmenta hotela, turizma i razonode, pod nazivom HTL Day.

U sklopu panela Kako stvoriti uspješne turističke destinacije domaći i strani eksperti sagledat će širu turističku sliku izvan okvira resorta, hotelskih objekata i nekretnina, te definirati ključne čimbenike učinkovitog razvoja destinacije.

U sklopu okruglog stola Pogled investitora s Mediterana – detaljan uvid u širu sliku razgovarat će se o tome tko su glavni kupci nekretnina na Sredozemlju, koliko je investitorima bitna infrastruktura, a koliko gostoljubivost, te jesu li brendirane rezidencije ultimativna potvrda elitnog statusa. Upravo je Crvena Luka kraj Biograda zanimljiv turistički projekt koji je privukao oko stranim ulagačima. Radi se o vilama i apartmanima koje Crvena Luka prodaje ljudima za osobno korištenje, ali i iznajmljivanje kad ne borave tamo, čime ta osobna nekretnina postaje i investicijska nekretnina.

HTL Day posvetit će se i aktualnim temama Lifestyle hoteli – samo prolazni trend? i Razvoj hotela: Brownfield protiv greenfield projekata, a već tradicionalno, bit će dodijeljena i nagrada REXPO Best New Hotel Award za koju će se boriti tri finalista s dugog popisa svih novih hotela (ili velikih renovacija) koji su u posljednjih 12 mjeseci otvorili svoja vrata u jadranskoj regiji.

Svo troje finalista izabranih od strane stručnog žirija predstavit će svoj hotel na glavnoj pozornici tijekom REXPO HTL Daya. Podsjetimo se, prošle je godine ovu nagradu odnio Tarčin Forest Resort and Spa Sarajevo - MGallery by Sofitel, a pobjednik ovogodišnjeg REXPO Best New Hotel Awarda bit će proglašen na svečanosti zatvaranja REXPO-a 2018 predviđenoj oko 15 sati. Detaljan program konferencijskog dijela, te informacije o ulaznicama dostupni su na rexpo.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci