Događaji

HOW Hotel Operations Weekend Festival

HOW Festival jedina je konferencija na temu hotelskih operacija u Europi, a ove godine održava se u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču

HOW1

Festival je namijenjen srednjem menadžmentu, a predstavlja međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, čime će olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga u hotelima, a tu je i nezaobilazna zabava i umrežavanje sudionika.

HOW Festival i ove godine dovodi potpredsjednike operacija globalnih hotelskih korporacija koji će sa sudionicima diskutirati o globalnim trendovima, a nekima će ovo biti prvi posjet Hrvatskoj. Teme programa, koje su kroz anketno istraživanje izabrali sami hotelijeri, segmentirane su na panel diskusije i predavanja namijenjena svim sudionicima, dok se u drugom dijelu Festivala održavaju po dvije radionice paralelno, a podijeljene su na sljedeće hotelske odjele: hrana i piće, ljudski resursi, prodaja i marketing, nabava, tehnički odjel te wellness. Neke od tema o kojima će biti riječi su Data – kako poznavati svoje goste, Tehnologija za komunikaciju unutar hotela, Kakve vođe će trebati hotelijerstvo budućnosti, Što gosti 21. stoljeća žele za doručak?, Suvremeno online zapošljavanje, Ušteda energije, Kako povećati prihode nakon rezervacije i za vrijeme boravka gosta i brojne druge.

Kvalitetu Festivala potvrđuje i ostvarena suradnja sa Skiftom – jednim od najkvalitetnijih globalnih turističkih medija i organizatora konferencije koja se održava na čak tri kontinenta. Uz odlične panel diskusije i radionice HOW Festival po prvi puta organizira i team builiding za hotelijere, a isto kao i prošle godine sve sudionike očekuje i veliki party.

Više informacija na www.howfestival.com

Tagovi: , , , ,

Povezani članci