Događaji

Hotelski stručnjaci okupljaju se na Adria Hotel Forumu

Nakon šest godina održavanja u Zagrebu jedina međunarodna hotelsko – investicijska konferencija u regiji, Adria Hotel Forum (AHF), održat će se 20.-21.2. u Beogradu u hotelu Crowne Plaza

Adria Hotel Forum TI 76-1

Tema sedmog po redu AHF je „Is the future bright?“. Kao uvod održat će se velika prezentacija tri renomirane međunarodne kompanije TripAdvisor, STR i Colliers International koji će po prvi put pokazati odnos promjena na tržištu s cijenama hotela i razinom investicija u jednoj destinaciji. Također, u programu će se razgovarati o medijski izrazito najavljivanoj nadolazećoj financijskoj krizi koja se prognozira za 2020. godinu te ispitati kakvi projekti su u fokusu investitorima.

„Tko financira razvojne projekte u regiji i pod kojim uvjetima“, „Na koji način se može osigurati investicija“, „Što učiniti s problematikom zapošljavanja koja kontinuirano raste te i investitorima predstavlja izazov“, „Što su lifestyle hoteli i koliko dizajn hotela utječe na doživljaj gosta“ su također neke od tema koje će biti dio ovogodišnjeg AHF programa.

Svake godine AHF dovodi svjetske investitore, ali i globalne stručnjake pa su tako svoje sudjelovanje na ovogodišnjem Forumu potvrdili predstavnici Starwood Capitala, Aina Hospitalitya, Principal Real Estatea, TripAdvisora, Colliers Internationala, EBRD-a, Erste banke, AccorHotelsa, IHG-a, STR-a i mnogi drugi.

Osim edukativnog dijela, AHF će po prvi put organizirati i svečanu večeru uz bend iznenađenja kao i party nakon završetka drugog dana konferencije. Na Forumu sudjeluju više od 40 panelista, a program možete pogledati OVDJE

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci