Novosti

Hotel Operations Weekend

HOW je prvi festival u Europi na temu hotelskih operacija koji će se održati 28. i 29. rujna u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Petrčanima – Zadar

HOWoglas215x290

Festival se organizira neposredno nakon turističke sezone, a predstavit će međunarodne trendove u hotelskim operacijama te okupiti predstavnike turističkog sektora iz cijele regije.

Kako navode organizatori, ovdje će biti predstavljeni primjeri dobre prakse, a cilj je da se potakne implementacija novih proizvoda i usluga te unaprijedi ovaj iznimno važan sektor koji stvara najvišu razinu učinkovitosti unutar organizacije. Festival je namijenjen direktorima hotela, pomoćnicima direktora, voditeljima hotelskih operacija, prodaje i marketinga, ljudskih resursa, voditeljima odjela domaćinstva, wellnessa, direktorima i voditeljima odjela hrane i pića, voditeljima recepcije, tehničke službe, restorana i barova te kontrolinga.

Kroz “casual” format sudionici će dobiti niz konkretnih alata za svoje poslovanje, no i razmijeniti znanja i iskustva kroz kvalitetan networking. Program HOW Festivala traje dva dana, i segmentiran je po hotelskim odjelima, pa tako obuhvaća hranu i piće, recepciju, prodaju i marketing, domaćinstvo, tehničku službu, wellness i “big data”.

Prvi dio Festivala sadržavat će panel diskusije i predavanja na temu “Međunarodni trendovi i izazovi u hotelskim operacijama” i “ Kako upotrijebiti potrošačku psihologiju i obrasce ponašanja u turističkoj industriji?”. Ovaj je dio namijenjen svim sudionicima, nakon čega će se održati radionice koje će biti podijeljene po hotelskim odjelima i ciljano usmjerene. Neke od tema radionica su: „Seeking an authentic experience” – kako recepcija može turistima približiti lokalni način života i doživljaj, Revenue menadžment alati – da ili ne, Kako hotelski barovi mogu biti profitabilni, Kako se tehnologija implementira u recepciju, Organizacija u domaćinstvu – kako smanjiti trošak i istovremeno povećati efikasnost osoblja, Wi – Fi – koliko je važan i kako ga poboljšati te mnoge druge.

Neki od preko 50 potvrđenih regionalnih i međunarodnih stručnjaka HOW Festivala 2017 su: Dalibor Šumiga, stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing, potrošačku psihologiju te Google ambasador, Frank Reul, generalni direktor za područje Rumunjske, Bugarske i Makedonije AccorHotels / Orbis, Jacques L. Morand, potpredsjednik za jugoistočnu Europu, Hyatt International Hotels and Resorts, Piet Boogert, generalni direktor Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Josipa Jutt Ferlan, direktorica DoubleTree by Hilton Zagreb, Marko Lukičić, član uprave Jadranka d.d., Martin Gahn, direktor Top Gahn Quality Coaching i mnogi drugi.

HOW Festival inače organizira tim koji je već uspješno postavio međunarodnu hotelsko-investicijsku konferenciju Adria Hotel Forum koja svake godine okuplja preko 350 sudionika i to vodeće hotelijere regije, konzultante, investitore i javnu upravu. Više informacija može se saznati na www.howfestival.com

Tagovi: , , ,

Povezani članci