Novosti

Hotel InterContinental Ljubljana

U Ljubljani je krajem rujna svečano otvoren hotel InterContinental, prvi u regiji koji posluje pod ovim brendom IHG grupacije, a ujedno je to i prvi hotel s pet zvjezdica u slovenskom glavnom gradu

Exterior_night

Gostima je na raspolaganju 165 soba i ekskluzivan predsjednički apartman od 160 metara kvadratnih. Na najgornjem katu ove građevine od 20 katova, što je ujedno čini najvišom zgradom u Ljubljani, nalaze se atraktivan spa i fitness centar te infinity bazen. Tu je smješten i restoran “B” gdje se mogu probati jela talijanskog chefa Alfreda Russa, koji inače u Torinu vodi restoran s Michelinovom zvjezdicom.

Na terasi za razgledavanje nalazi se i B-bar, gdje će posjetitelji moći uživati u ispijanju različitih pića s naglaskom na iznimno bogatu ponudu ginova. Za kongresne goste na raspolaganju je pet dvorana i sala za sastanke od kojih najveća prima 300 osoba.

Posebnost je i Club InterContinental, svojevrstan “hotel unutar hotela” namijenjen samo članovima kluba, s loungeom, knjižnicom i cjelodnevnom personaliziranom uslugom. OFIS arhitektonski ured je bio zadužen za sam projekt, dok dizajn interijera potpisuju Wright Associates iz Münchena.

Tagovi: , , ,

Povezani članci