Događaji

Hedonist &Wine u Opatiji

Jesen u Opatiji bit će, između ostalog, obilježena i vinskim festivalom Hedonist & Wine koji će u svojem drugom izdanju okupiti najeminentnije hrvatske i inozemne vinare, a održava se 26. i 27. listopada u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner

Hednoist&Wine

 

 

Osim na vinu, naglasak je i na gourmet doživljaju, pa kako najavljuje organizatorica Daria Grošić, gostuju i renomirani hrvatski chefovi Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin, David Skoko, Deni Srdoč i Robert Benzia. Oni će oba dana Festivala pripremati finger food zalogaje od 16 do 18 sati, dok će u subotu, 27. listopada pripremati ručak sa šest sljedova gdje će demonstrirati sve ono po čemu su u kuhinji najbolji.

Hednoist&Wine1

U izlagačkom programu naglasak je u prvom redu stavljen na poman odabir šezdesetak vinara koji se izdvajaju posebnim pristupom u proizvodnji i samoj filozofiji svojih vina, a spektar etiketa zadovoljit će i najzahtjevnije.U Opatiju nam stižu Coronica, Matošević, Misal, Menghetti, Vinarija Pavlomir, Trapan, Clai, Vina Poletti, Bodren, Degrassi, Kozlović, Franc Arman, Terzolo, Tomaz, Bolfan, Geržinić i mnogi drugi.

Hednoist&Wine 1

Ulaznica uz koju se dobiva degutacijska čaša je 120 kuna. Više na www.hedonist.com.hr

 

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci