Događaji

Forum obiteljskog smještaja u Zagrebu

Od 2. do 3. veljače 2018. godine se u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održava 4. veliki nacionalni Forum obiteljskog smještaja

Fos - Forum obiteljskog smještaja

Tijekom dva dana na rasporedu je niz zanimljivih događaja i predavanja. U petak, 2. veljače bit će dodijeljena nagrada Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku za kategorije obiteljskog turizma i EHHA dodjela priznanja za Europsku kuću godine.

Nakon prezentacija Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednica Grada Zagreba i Ministarstva turizma, u popodnevnim će satima biti riječi o budućnosti obiteljskog turizma u EU, te utjecaju poreza na nekretnine na poslovanje u obiteljskom turizmu.

Drugoga dana, u subotu, 3. veljače na programu su edukativne prezentacije s temom prodaje i marketinga, te podizanja kvalitete obiteljskog smještaja.

U sklopu Foruma nalazit će se izložbeni dio gdje će sudionici imati priliku umrežiti se s izlagačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj.

FOS se i ove godine održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, odnosno Zajednice obiteljskog turizma, a partneri su Ministarstvo turizma, HTZ, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba, EHHA.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti OVDJE.