Novosti

Dva nova Valamarova resorta

Svečano su otvoreni Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort, koji bi trebali repozicionirati destinaciju Rabac i istočnu obalu Istre kao vodeću destinaciju visoke kategorije. Investicija je vrijedna 562 milijuna kuna

Girandella 1

Family Life Bellevue Resort tako raspolaže s brojnim uslugama i sadržajima – od atraktivnih plaža i bazena preko restorana i barova do raznolikih sportskih sadržaja i bogatog animacijskog programa za cijelu obitelj. Valamar Riviera kroz ovaj dio namjerava značajno povećati broj gostiju na istočnoj obali Istre, s obzirom da je sklopljena trogodišnja poslovna suradnja s vodećim svjetskim turističkim operatorima TUI i Rewe grupom, u sklopu koje Family Life Bellevue Resort postaje prvi TUI Family Life brend u Hrvatskoj, a godišnje bi to trebalo donijeti oko 80.000 gostiju.

S druge strane, gostima Girandella Family Hotela su na raspolaganju tzv. tri paviljona – jedan namijenjen obiteljima, jedan ekskluzivno za odrasle te jedan s premium smještajem. Za obitelji tu je niz sadržaja i dobro poznatih Maro klubova, a novost je Teen hangout, sa sportskim i gaming turnirima te raznolikim večernjim programom prilagođenim suvremenim potrebama tinejdžera. Adults only je izdvojen dio s brojnim sadržajima, dok su premium vile luksuzno uređene, a za smještaj su na raspolaganju sobe i suitovi. Od sadržaja izdvajamo infinity bazen, privatne bazene s ležaljkama te niz restorana. Ova investicija trebala bi repozicionirati Rabac u vodeću destinaciju visoke kategorije, a otvoreno je i 350 novih radnih mjesta.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci