Opremanje

Do duže sezone uz spa sadržaje

Objekti koji su posljednjih godina investirali u neki oblik sadržaja za wellness, na Jadranu su sezonu uspjeli produžiti u prosjeku za više od 45 dana. Za objekte koji žele postići isto, proizvodi tvrtke Armstark, europskog lidera u opremanju wellness oaza dostupni su i na hrvatskom tržištu

Armstark slide

 

Radi se o proizvodima osmišljenima za vlasnike objekata koji žele ponuditi odmak od klasike u odličnom omjeru cijene i vrhunske kvalitete.

Armstarkova grupa proizvoda obuhvaća Swim Spa bazene koji dolaze u nekoliko veličina, kao kombinacija bazena za plivanje i hidromasažnog bazena, idealno za objekte koji na malom prostoru žele ponuditi više vodenih sadržaja. Radi se o proizvodu koji može biti u upotrebi cijele godine, a dio za plivanje i dio za hidromasažu imaju odvojenu podesivu temperaturu vode.

Sundance Spas su hidromasažni bazeni iz poznate Jacuzzi grupe koji se mogu smjestiti u vrtove, na terase i u zatvorene prostore. Opremljeni su patentiranim mlaznicama za vrhunsko opuštanje u ergonomskim sjedalima, a inovativni sustav filtracije omogućuje toplu, kristalno čistu vodu.

Kao dodatak u ponudi su IC Saune koje na malom prostoru pružaju maksimalno opuštanje za gosta, a mogu biti napravljene i po mjeri u kombinaciji s finskom saunom od vrhunskih materijala.

Najnoviji Armstarkov ekskluzivni proizvod je Pool Lounge, pokretni pokrov za hidromasažne i swim spa bazene. Pomiče se bez ikakvog napora ručno ili daljinskim upravljanjem, dok na njemu ostaju ležaljke i sjedeća garnitura. Razvijen korištenjem nanotehnologije doprinosi visokim uštedama energije i troškova obrade vode te predstavlja vrhunsku zamjenu za tradicionalne pokrove bazena. www.armstark.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci