Opremanje

Dekori po zahtjevu brenda Hilton

Hotel Canopy najnovija je investicija hotelskog lanca Hilton u Hrvatskoj, a tvrtka Riviera dekor ga je opremila custom made tepisima, tepisonima i zavjesama koji u potpunosti zadovoljavaju stroge standarde brenda

Hilton - Riviera Dekor 3

Nedavno je u Zagrebu otvoren najnoviji hotel iz Hilton lanca, Canopy by Hilton. Pri uređenju hotela korišteni su motivi karakteristični za lokalnu kulturu, zbog čega su u opremanju interijera angažirani domaći dizajneri i proizvođači.

Jedna od tvrtki koja je sudjelovala u opremanju je Riviera dekor iz Matulja pokraj Opatije, koja je za hotel izradila zavjese, tepisone i tepihe u skladu sa specifičnim idejama dizajnera. Pritom su u potpunosti zadovoljeni standardi brenda Hilton, poput specifične debljine i sjaja tepiha.

Hilton - Riviera Dekor 1

U svim su sobama postavljeni tepisi i tepisoni vintage stila s uzorcima narodnih nošnji, a u njihovoj izradi kombinirale su se tradicionalne i suvremene tehnike izrade zbog čega je svaki tepih ručni rad te unikatni proizvod.

Ovo je još jedan uspješno odrađen projekt tvrtke Riviera dekor koja na tržištu djeluje gotovo 40 godina, tijekom kojih su opremili više od stotinu hotela, vila i turističkih objekata diljem Hrvatske te surađivali s brojnim arhitektima i dizajnerima. Kompletan spektar proizvoda tvrtke Riviera dekor moguće je vidjeti u njihovom proizvodno-izložbenom pogonu u Matuljima. www.rivieradekor.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci