Opremanje

Dehidracija otpadaka hrane za restorane i hotele

Uređaji SBM njemačkog proizvođača SBM Machinen namijenjeni su zbrinjavanju otpada u komercijalnim kuhinjama, što za restorane, hotele i druge ugostiteljske objekte koji se bave pripremom hrane znači i bitno niže troškove zbrinjavanja kuhinjskog otpada

dehidracija - tehnoinvest

Rade na principu dehidriranja ostataka hrane čime se smanjuje konačni volumen otpada. Postupak je jednostavan – otpatci hrane se stavljaju u uređaj gdje se melju i prešaju, a ono što ostaje je suha ili minimalno vlažna usitnjena masa.

Istisnuta tekućina ide u odvod, a suhi dio je spreman za zbrinjavanje. Modeli dolaze s integriranom posudom za kruti otpad, a dostupni su u više verzija, za objekte s manjom te većom količinom otpada za zbrinjavanje. Posjeduju automatski sustav samočišćenja, upravljanje je jednostavno i ergonomsko. Prikladni su za obradu otpada nastalog pri pripremi hrane te ostatke nakon posluživanja. SBM uređaji se mogu naručiti putem tvrtke Tehno-Zagreb.
www.tehno-zagreb.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci