Događaji

Conventa Crossover u Ljubljani

U terminu 28. i 29. 08. u Ljubljani se održava drugi Conventa Crossover, inovativan koncept konferencije i edukacije u neformalnoj i opuštenoj atmosferi. Namijenjen svima koji se bave kongresnim turizmom, hotelijerima, turističke zajednicama i marketingašima

Crossover

I ove godine organozatori su pripremili zanimljiv program s ciljem edukacije, rasprave, zabave i nekih novih znanja.

U marketinškoj džungli gostovati će brojni stručnjaci iz područja marketinga, dizajna, arhotekture i oglašavanja koji će održati kratke prezentacije u TEDx formatu.

Na Content baru održavat će se prezentacije u Pecha kucha formatu, a to je mjesto za razmjenu kreativnih ideja i savjeta za marketing i meeting industriju. Nakon prezentacija slijedi debata.

Na “elevator pitchu” polaznici će testirati sposobnost za kratke prezentacije, tu je i speed dating, hands-on radionice, a očekuje se više od 25 govornika iz regije i svijeta.

Na Conventa Crossoveru svoja će iskustva prenijeti Eda Ozden, direktorica razvoja MEP iz Istanbula, Andriy Khudo, vlasnik !FEST-a, lanca neobičnih i auetnetičnih restorana, Ciara Feely koja je osmislila program prodaje i marketinga pod imenom WIN, Maja Dimnik, zaslužna za ideju i koncept glampinga te mnogi drugi.

Sve se održava u ljubljanskom hotelu Lev, a više informacija potražite na www.crossover.si

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci