Novosti

Čisti brzo, čisti dobro

Nakon ljetne sezone mnogi zbrajaju rezultate, no neki od nas i vrijeme koje su utrošili na čišćenje soba i apartmana, uz neizbježno pitanje može li čišćenje, pranje i sušenje ići brže i bolje?

Matram - Leifheit

Redu okrenuti Nijemci, već su 1959. godine krenuli pomoći domaćicama i domaćinima diljem svijeta da pri poslovima čišćenja budu brzi i efikasni. Tada je osnovana tvrtka Leifheit, do danas jedan od najvećih svjetskih lidera kada su u pitanju alati i sredstva za čišćenje.

Pod geslom “Uvijek ideja više” Leifheit je do danas patentirao niz alata za pomoć u domaćinstvu i to za ne samo za čišćenje, već i za sušenje i peglanje. Kroz godine, osim mopa i perača podova koji su izrađeni na principu “da su ruke kod pranja suhe” razvijali su alate koji su prije svega kvalitetni, multifunkcionalni, ergonomični i ekonomični, a sve to u visokoj kvaliteti koja jednako odgovara i malome domaćinstvu, ali i većim sustavima i njihovim profesionalnim potrebama.

Danas ovdje možete naći razne varijante perača podova, od onih specijalno za kamene podove ili za parkete i laminate, te mopove s vlaknima različitih debljina izrađenih na način da su idealno prilagođeni raznim vrstama podloga.

No, osim čišćenja, posebno se iznajmljivači obiteljskog smještaja često bore s održavanjem rublja koje treba biti brzo osušeno i još prije opeglano i pripremljeno za novu upotrebu. Upravo tu Leifheit izlazi ususret sa širokim rasponom kvalitetno izrađenih sušila različitih dimenzija, prilagođenih i za sušenje nekoliko kilograma odjeće, s ručno podesivim nitima, kako bi sušenje bilo što brže.

 

Leifheit susiloParne postaje za peglanje koje se također nalaze u ponudi Lefheita izrađene od lakih materijala i brzo se sklapaju i prenose, a dolaze u nekoliko varijanti gdje se može odabrati snaga pare, te različite dimenzije koje stanu svaki prostor. Parna postaja

 

Proizvodi su to s garancijom od tri do pet godina, a zastupnik Leifheita za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu je Matram. www.matram.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci