Novosti

Canopy by Hilton

U Zagrebu se uskoro otvara hotel Canopy by Hilton. Zagreb je prva europska destinacija koja će nakon Reykjavika imati hotel pod ovim Hiltonovim brendom iza kojeg se krije jedan novi, potpuno drugačiji koncept

canopy2Zagrebački Canopy by Hilton sa svojim modernim dizajnom, dodatnim uslugama, posebnim pogodnostima i jedinstvenim pristupom gostu, razlikovat će se od ostalih gradskih hotela.

Personalizirano iskustvo, usluga više, dizajnerski interijer, naglasak na lokalnom, odlična lokacija u većim gradovima. Ovo bi bio najkraći opis brenda Canopy by Hilton, koji je po prvi put predstavljen u jesen 2014. godine.

Što je dakle Canopy by Hilton? Ovaj upscale lifestyle brand odgovor je na rastuće potrebe mlađih generacija putnika koji najčešće putuju poslovno, u hotelu borave kraće, žele upoznati lokalnu kulturu, umjetnost, hranu te grad u kojem se hotel nalazi, a orijentirani su prema novim tehnologijama.

Canopy by Hilton Zagreb

Canopy by Hilton Zagreb

Brojni detalji u prostoru oslanjaju se na industrijski dizajn koji je poveznica s bogatom industrijskom poviješću ovog dijela grada

Brend nije nastao slučajno. Hilton ga je lansirao nakon nekoliko godina istraživanja u koja je bilo uključeno devet tisuća gostiju: od Amerikanaca, preko Kineza do Britanaca. Koncept koji je iz istraživanja proizašao jest lifestyle hotel visoke klase koji se razlikuje od konkurencije i nudi više. Canopy by Hilton hoteli su različiti – ovisno o destinaciji u kojoj se nalaze naglasak je na lokalnom, od uređenja do gastronomije.

Canopy by Hilton Zagreb

Canopy by Hilton Zagreb

Kao motiv ih povezuje narančasta boja koju brend komunicira i koja simbolizira pozitivu, optimizam i dobru volju. Udobni su i moderni, te osiguravaju gostu dodatnu vrijednost – zdrav doručak od autohtonih namirnica koji se može pojesti u hotelu ili u varijanti to-go, stanice za filtriranu vodu, fitness centar otvoren 24 sata dnevno, krevet, madrac i posteljinu vrhunske kvalitete, retreat zonu za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, kao i večernje degustacije ukusnih zalogaja i pića iz lokalnih kraft pivnica i vinarija u Canopy Central Baru. Do danas je otvoreno pet Canopy by Hilton hotela – nakon Reykjavika na Islandu 2016. godine, ove godine otvorena su četiri hotela u Sjedinjenim Američkim Državama, a u tijeku je još 16 novih projekata koji bi trebali biti završeni do 2021. godine.

 

Tagovi: , ,

Povezani članci