Događaji

Besplatno predavanje: Jumpstart – isplativa poslovna ideja

U četvrtak 18. veljače u 15 sati u Zagrebu će novim poduzetnicima biti predstavljen poslovni koncept s velikim tržišnim potencijalom i malim početnim ulaganjima – mini praonica rublja

Bijeli Svijet Jumpstart

Promjena načina života koju prate nedostatak vremena, manjak prostora u stanovima, visoka cijena električne energije i ostala ograničenja, otvorili su vrata novoj poslovnoj prilici. U četvrtak 18. veljače u 15 sati u prostorima HGK (Draškovićeva 45) u Zagrebu novim će poduzetnicima biti predstavljen zanimljiv poslovni koncept koji obećava veliki tržišni potencijal uz mala početna ulaganja – mini praonica rublja. Sudionici predavanja će saznati kako od ideje razviti profitabilan biznis. Također, dobit će sve potrebne savjete za otvaranje praonice rublja – od poslovnog plana, informacija o tehničkim uvjetima, pomoći oko marketinških i prodajnih aktivnosti pa sve do financijske prognoze. «Uz minimalno ulaganje od oko 20.000 eura možete pokrenuti uspješan posao, a investiciju možete vratiti već nakon 12 mjeseci», kaže Mario Martinek, organizator predavanja i direktor tvrtke Bijeli svijet.

Bijeli Svijet Jumpstart1

Novost u ponudi je franšizni model, mini praonica rublja LG Laundry Lounge, čija prednost je ta da kod kupnje franšize nije potrebno plaćati ulaznu niti redovitu naknadu jer su one već uračunate pri kupnji neophodnih strojeva. Primatelj franšize treba pronaći prostor od najmanje 30 četvornih metara na atraktivnoj lokaciji. Praonice se koriste za pranje i sušenje većih predmeta, posebno su popularne u blizini studentskih domova ili hostela, a ovaj posao bilježi dobre rezultate i u turističkim mjestima gdje iznajmljivači apartmana mogu oprati posteljinu, a turisti odjeću. Osim toga, praonice poput LG Laundry Lounge franšize mogu postati i mjesto druženja, budući da imaju internet, televizor, aparat za kavu, kutak za djecu, odnosno pravu kućnu atmosferu te pranje rublja nije više opterećenje, već ugodna aktivnost i način provođenja slobodnog vremena.

Jedan od govornika bit će vlasnik samoposlužno-uslužne praonice Cash&Peri Vicenco Tarabene koji o svom iskustvu kaže: „To je bilo jednostavno i profitabilno ulaganje, povrat investicije se razvija po poslovnom planu i nadam se dobroj sezoni!“

Ulaz na predavanje je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga vas pozivamo da sudjelovanje potvrdite na vrijeme putem e-mail adrese info@bijelisvijet.hr ili na tel 01/309 1870.

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci