Događaji

Adria hotel forum

S temom Investicije u hotelskoj industriji; Uspješni modeli, od 11. do 12. veljače u Zagrebu se održava treći Adria hotel forum

D01 Adria Hotel forum slika slide 2015_0

Mjesto je to na kojem se susreću vodeći hotelski lanci, hotelijeri, lokalna samouprava, državna tijela i stručnjaci iz područja investicija u hotelsku industriju s ciljem razmjene održivih ideja i projekata koje unapređuju razvoj zajednice.

U protekle dvije godine, na Adria Hotel Forumu se diskutiralo o trendovima u svijetu, mogućnostima koje Hrvatske nudi i elementima za koje inozemni ulagači smatraju da se trebaju promijeniti kako bi Hrvatska postala konkurentna za nova ulaganja. U 2015.godini temeljna diskusija će biti usmjerena na modele koje su destinacije/zemlje primijenile kako bi potaknule rast i ulaganja te koji od istih Hrvatska može aplicirati kako bi postala konkurentna na međunarodnoj turističkoj sceni.

Kao panelisti Adria Hotel Foruma najavljeni su između ostalih i Frida Hansen, direktorica poslovnog razvoja hotelske grupacije Steigenberger, Wanda S. Radetti osnivačica i direktorica Visit Croatia.comOtmar Michaeler, glavni izvršni upravitelj FMTG Falkensteiner Michaeler Tourism Group, Ružica Herceg partnerica u Horwath HTL Hrvatska, Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad d.d., te Željko Kukurin budući predsjednik Uprave Valamara.

Adria Hotel Forum po drugi put organizira i ASIC/ Adria Student Innovation Contest koji je osnovan sukladno svjetskim primjerima, kako bi potaknuo i mlade aktere hotelske industrije na promišljanje o budućnosti turizma u Hrvatskoj i regiji i prezentaciju svijih inovativnih ideja poslovnom svijetu u kojem će djelovati. Tema ovogodišnjeg drugog natječaja je Novi hotelski koncept. ASIC se provodi u suradnji s 21 regionalnim fakultetom i 3 studentske organizacije, a nagrada za prvonagrađeni tim je odlazak na trodnevno putovanje u Amsterdam.

Adria Hotel Forum organizira se u partnerstvu s Udruženjem poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Horwath HTL-om i Glion Institue of Higher Education.  www.adria-forum.eu

 

 

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci