Opremanje

5 roštilja za ljeto

Stigla nam je sezona roštiljanja… ali koji roštilj odabrati za vaš ugostiteljski objekt, hotel ili vilu? Plinski, na drveni ugljen, većih dimenzija ili manjih? Pripremili smo pregled pet novih modela iz Barbecooka različitih performansi i namjena

 

Barbecook je belgijski proizvođač inovativnih roštilja koji je među pet najboljih i najpopularnijih brandova roštilja u svijetu. Njihova široka paleta sastoji se od roštilja na ugljen, plin i prijenosnih roštilja razvijenih da budu u potpunosti user friendly i prikladni za lako rukovanje. Uz modele roštilja za terase apartmana i vila, no i za HoReCa sektor, u ponudi Barbecooka se mogu pronaći roštilji za brodove i nautiku.

Uz stolni roštilj Karl predstavljamo još četiri roštilja iz Barbecook radionice, koji se mogu kupiti diljem Hrvatske na prodajnim mjestima tvrtke Lonci&Poklopci by Bajde, a sve informacije za HoReCa segment se mogu dobiti putem e-maila horeca@protrade.hr


 

Karl

karl

Stolni roštilj na drveni ugljen Karl jedan je od najnovijih modela belgijskog Barbecooka. Jednostavnog je dizajna i praktičnih dimenzija, pa je opcija za manje terase, balkone ili brodove s ograničenim prostorom za roštiljanje. Površina rešetke dovoljna je za pripremu šest porcija. Posjeduje ugrađeni ventilator za bezdimno roštiljanje koji se napaja putem baterija ili ugrađenog USB priključka. Sve se komponente lako rastavljaju te su perive u perilici posuđa. Od dodatne opreme posjeduje LED svjetlo zbog čega se može koristiti i za večernje roštiljanje, a uz roštilj dolazi i zaštitna torba za jednostavnije prenošenje.


 

Arena midnight black

Roštilj na drveni ugljen s postoljem otpornim na toplinu i ogrebotine. Sustav s podesivim dovodom zraka garantira brzo paljenje ugljena. Postolje ima ugrađeni spremnik s vodom, zbog čega ga je pri završetku roštiljanja dovoljno prevrnuti kako bi voda ugasila vrući ugljen. Kapacitet 10 porcija.

Arena mindnight


 

Carlo Sunshine

Omogućuje roštiljanje bez dima koje se kontrolira putem ugrađenog ventilatora. Rješenje je za nautičare jer ne zahtijeva puno prostora. Sve komponente se mogu rastaviti i oprati u perilici posuđa, a dostupan je u žutoj boji. Kapacitet 6 porcija.

carlo


 

Siesta 412 Black

Plinski roštilj sa četiri plamenika. Za lakše rukovanje tu su integrirani kotači, bočni prostor za odlaganje hrane i pribora te ormarić za pohranu. Posjeduje svjetlo, termometar i integrirani otvarač za boce. Ovo je praktičnija verzija modela Siesta 512. Kapacitet 16 porcija.

siesta 412


 

Barbecook Siesta 512 Creme

Plinski roštilj za “ozbiljne igrače”, s pet plamenika, bočnim prostorom za odlaganje i ladicom za prikupljanje pepela. Opcija sigurnog paljenja. Posjeduje robusne emajlirane željezne rešetke, držač za plinsku bocu i prostor za pohranu. Kapacitet 18 porcija.

siesta 512Sve informacije za HoReCa segment se mogu dobiti putem e-maila horeca@protrade.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci