Opremanje

+250 Kombinacija uređenja stola

Papstar je za sezonu 2016. predstavio kolekciju visokokvalitetnih salveta, papirnatih stolnjaka i stolnih traka s najvećim rasponom boja i dizajna na tržištu s kojima se nudi više od 250 mogućnosti uređenja stola

matram papstar

Salvete Royal collection dio su tzv. Professional line, osmišljene za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu. Lako se slažu i zadržavaju složeni oblik, a dolaze u čak 23 različite boje i dizajna. Dimenzije salveta su 25 x 25, 30 x 30 te 40 x 40 centimetara, a pokrivaju širok spektar boja u jednobojnoj varijanti, te dolaze i u varijanti s uzorkom i to u tri osnovne linije.

Boje papstar salveta 2016-1

Velik raspon boja salveta, stolnjaka, nadstolnjaka i stolnih traka u klasičnoj liniji Papstar Royal Collection

Salvete koje dolaze u Professional Line kolekciji su neutralnog mirisa, izgledaju kao klasične tkane salvete te se mogu kombinirati s odgovarajućim stolnjacima i nadstolnjacima, a mogu se kompletirati i s klasičnom Papstar Royal Collection linijom koja objedinjuje 23 varijacije jednobojnih salveta te pratećih stolnjaka, nadstolnjaka i stolnih traka.

Matram salveta roziceŠiroka Papstar paleta uzoraka i boja privlači veliki interes hrvatskih restoratera

Linija Simplicity pogodna je za objekte koji njeguju klasičnu eleganciju i tradicionalniji stil, a salvete su nježnih boja i cvjetnih uzoraka. Spicy linija je za objekte koji su uređeni življim i jarkim bojama, dok je linija Simplicity za interijere  ležernijeg stila, opremljene autentičnim materijalima.

Salvete odlikuje visoka kvaliteta, ekonomičnost i funkcionalnost. Ugodne su i nježne na dodir, neutralnog mirisa, upijaju tekućinu, a proizvedene su sukladno načelima ekološke održivosti. www.matram.hr

 

 

 

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci