Događaji

Započeo sajam Relax Adria u Opatiji

Sajam Relax Adria traje do subote, 17. ožujka, a više od 60 izlagača prikazuje kompletan asortiman bazena, sauni, outdoor namještaja, opreme za zabavu na plaži, alate i uređaje za održavanje okoliša, te sve ostale proizvode namijenjene podizanju kvalitete i finalnu pripremu turističkih objekata pred sezonu

Adria5-92

 

U odličnom terminu kada su aktualne finalne pripreme hotela i vila za prve goste, u svom trećem izdanju sajam Relax Adria u Opatiju dovodi vodeće dobavljače i proizvođače koji tijekom tri dana predstavljaju svoje ponajbolje proizvode namijenjene turističkom sektoru.

Relax Adria će i ove godine pokazati sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela, tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na sve dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa i investicija u fitness opremu do uređenja okoliša.

Sajam Relax Adria brojni su izlagači iskoristili za premijerno predstavljanje svojih proizvoda. Po prvi će se puta tako moći vidjeti kompletan asortiman NOHrD sprava za vježbanje koje su posebno namijenjene za hotele, vile i wellnesse. Velik dio premijera odnosi se na hidromasažne bazene. Zagrebačka tvrtka Spa Studio predstavlja “Freeflow” hidromasažni bazen koji je u potpunosti namijenjen kampovima, Aqua Spa izlaže novi model Jacuzzi Lodge za 2-3 osobe. Armstark predstavlja Prado infracrvenu saunu američkog proizvođača Health Mate, a vezano za dizajn i uređenje, posebno su atraktivni vertikalni vrtovi tvrtke Hortis Lab kao novi trend u uređenju interijera i eksterijera. Posebno je zanimljiva i nova linija outdoor namještaja tvrtke Mihoković, u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci