Novosti

Wellness u Termama Laško

Od 12. siječnja do 18. travnja posebna ponuda u Termama Laško obuhvaća potpuni doživljaj kupanja, odmora i opuštanja s popustom od 50% za drugu osobu

Thermana Lasko wellness
Thermana Laško udaljena tek 100-tinjak kilometara od Zagreba i 200-tinjak kilometara od Rijeke, može se pohvaliti jednime od najsuvremenijih wellness centara, no i nekim posebnim ponudama kao što su primjerice Ayurvedski tretmani koje izvode specijalizirani stručnjaci iz Indije.

Za one koji zimu i proljeće žele provesti u odmoru, zabavi i opuštanju za parove ili cijelu obitelj, Termana Laško je osmislila posebnu ponudu za koju se ukratko može reći da je potpuni ugođaj u pola cijene.

Tako u terminu od 12. siječnja do 18. travnja druga odrasla osoba ima 50 % popusta za boravak, pa se tako cijena za boravak u trajanju od 3 dana / 2 noći za 2 osobe u hotelu Zdravilišče Laško**** iznosi 232,50 eura.

U cijeni je uključen boravak u dvokrevetnoj sobi standard, polupansion, neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), ulaz u fitnes centar, kupaći ogrtač u sobi, wireless internet u sobi, dnevna ponuda animacije, opuštanja i rekreacije. Djeca mlađa do 5 godina borave besplatno, a članovi Thermana Cluba mogu iskoristiti i dodatan popust od 15%. www.thermana.si

Tagovi: , , , ,

Povezani članci