Novosti

Vrhunska tjestenina za vrhunske hotele

U najjačim dubrovačkim hotelskim kućama održana je prezentacija brze i jednostavne pripreme obroka na bazi svježe tjestenine, a pripremu je demonstrirala masterchefica Srđana Jevtić

Nase Klasje - Srdana

Za potrebu demonstracije korištena je svježa tjestenina hrvatskog branda Aurelia čije je proizvode od svježe tjestenine moguće pripremiti u samo nekoliko minuta što ih čini odličnim rješenjem za ugostiteljske i hotelske objekte koji žele ponuditi kvalitetan proizvod, u što kraćem vremenu.

Tjestenina dolazi u više varijanti, od raviola, rezanaca i lazanja do tortellona koji mogu biti punjeni različitim nadjevima što daje odlične mogućnosti za njihovu kombinaciju s raznim okusima. Za pripremu ih je dovoljno lagano potopiti u kipuću vodu, a ukoliko se priprema želi dodatno ubrzati, može se pripremiti rijeđi umak i tjesteninu direktno kuhati u njemu.

U prezentaciji su sudjelovali chefovi Jadranskih luksuznih hotela, Rixos i Valamar hoteli Dubrovnik koji su se zajednički okupili kako bi probali spremljene delicije te time dobili nove, brze i jednostavne ideje za svoje menue. www.aurelia.com.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci