Događaji

Vinart Grand Tasting

Vinart Grand Tasting i ove će godine ugostiti 120 probranih vinara iz Hrvatske i Europe s ciljem predstavljanja i otkrivanja novih vina i vinara, te uživanja u rijetkim i izvanrednim vinima

U petak 2. ožujka, te subotu 3. ožujka odabrani vinari predstavit će se u Laubi (Prilaz baruna Filipovića 23), a posjetitelji će imati prilike kušati rijetke i teže nabavljive etikete koje će također moći i kupiti u Pop-up Vinoteci za vrijeme festivala.

Vinart Grand Tasting jedinstveni je događaj s višestrukim ciljevima promocije vinara i svijeta vina, namijenjen profesionalcima, ugostiteljima i sommelierima kojima je osiguran besplatan ulaz, a dobro su došli i vinoljupci amateri.

Dnevna ulaznica za festival stoji 150 kn po osobi i kupuje se na ulazu u Laubi. Ulaznica uključuje vaučer od 40 kn koji se može potrošiti u Pop-up Vinoteci za kupnju vina ili za taksi vožnju nakon posjeta festivalu.

Vinart Grand Tastingu u Laubi, prethodit će niz atraktivnih radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta Hrvatske i inozemstva. Različite teme, razni predavači i gosti te kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina. Radionice započinju 23.2., a traju sve do 1.3.

Informacije o radionicama.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci