Enogastro

Vending aparati na magnetne kartice

Uvođenje magnetnih kartica umjesto ključeva daje mogućnosti hotelijerima za povećanje prometa kroz ostale usluge i proizvode, poput vending aparata

E06 Automatic servis slide

U velikom dijelu wellness centara i All Inclusive hotela u Europi već je nekoliko godina u primjeni sustav evidencije korištenih usluga putem kartice koja inače služi kao ključ hotelske sobe, ili u slučaju wellnessa magnetne narukvice s kojom otključavamo ormarić garderobe i otvaramo vrata wellnessa.

Nekada skupa i komplicirana tehnologija dostupna samo većim hotelskim lancima, pokazala se odličnom za krajnjega korisnika – oslobađa nošenja gotovine i konstantnog čuvanja. Isto tako je odlična i za pružatelja usluge, odnosno hotelijere i wellness centre, iz razloga što je zahvaljujući jednostavnosti za korisnike otvorila mogućnosti za neke nove i povećane prihode.

Buzetska tvrtka Automatic Servis koja je na hrvatskom tržištu vodeći pružatelj usluga najma i održavanja vending aparata odnedavno nudi novi sustav vending aparata koji osim na uobičajne kovanice, mogu pružati uslugu izdavanja artikala i putem magnetnih narukvica i magnetnih kartica. Ovaj sustav naplate, odnosno evidencije korištenja, od sada je dostupan i za manje objekte – obiteljske hotele, wellness centre a osim samostalnog korištenja uz centralni čitač kartica i narukvica, može se povezati i sa centralnim hotelskim sustavom za evidenciju i izdavanje računa.

Sve je prisutniji trend eliminacije malih mini barova u hotelskim sobama koji stvaraju buku i komplicirano ih je evidentirati i održavati, pa se otvara prostor upravo za sustav jednog ili više vending aparata u hotelu; kraj recepcije, u wellness centru ili na svakom katu hotela uz mogućnost jednostavnije i kvalitetnije ponude za sve hotelske goste.
Tagovi: , , ,

Povezani članci