Događaji

Uskoro Relax Adria u Opatiji

U Opatiji se od 31. ožujka do 2. travnja održava prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i okoliš namijenjen hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, ugostiteljima, koncesionarima plaža, te svima ostalima koji žele kvalitetno pripremiti svoje objekte za sezonu

KVALITETAN IZLAGAČKI PROGRAM

Relax Adria nastavak je uspješnog sajma HoReCa Adria kojeg smo kao časopis Turizam info organizirali sredinom studenoga prošle godine, no ovog je puta naglasak, sukladno upitima posjetitelja i turističkih djelatnika, stavljen na sve ono što čini završnu fazu pred sezonu – uređenje okućnica, bazena, plaža i svih ostalih vanjskih prostora.

Na Relax Adria sajmu nastupit će vrhunski proizvođači i distributeri opreme iz cijele Hrvatske, koji će prikazati najnovije svjetske trendove i inovativne proizvode te prezentirati širok raspon usluga – od početne faze dizajna objekata pa sve do održavanja.

Na sajmu će se moći vidjeti baš sve o bazenima – kako ih graditi, kakav model odabrati sukladno terenu i klimi, kako održavati bazen tijekom i nakon sezone.

Na sajmu će se predstaviti i niz proizvoda i usluga za wellness odnosno produljenje sezone, od kojih mnogi i premijerno u Hrvatskoj. Potražite hidromasažne bazene namijenjen za male objekte, različite vrste sauni, hotelsku kozmetiku, kupelji, specijalni tekstil i sve ono potrebno za zadovoljnog gosta i uslugu više.

Velik je dio sajma posvećen opremanju i uređenju vanjskih prostora. Realx Adria okuplja veliki broj izlagača koji će predstaviti stolice za terase, balkone i vrtove, sjedeće garniture, te najnovije ležaljke za plaže i bazene. Tu su strojevi, alati i uređaji za uređenje okoliša, dizajnerski savjeti kako najbolje iskoristiti prostor, umjetna trava, opločnici i podne obloge, no i kompletan program opreme za parkirališta malih i velikih objekata.

Poseban smo dio posvetili i opremi za plaže, od već spomenutih ležaljki i garnitura, pa kroz tuševe na kovanice i potisak, preko sigurnosnih sefova i sve do kompletne opreme za zabavu na vodi.

Posjetitelji će u ugodnoj atmosferi moći sklopiti poslove, prikupiti informacije, poslušati brojna zanimljiva predavanja i prezentacije. Teme koje će se na predavanjima obrađivati su primjerice poticaji Ministarstva turizma za gradnju bazena u obiteljskom smještaju, primjeri kako graditi bazene, prodaja objekata obiteljskog smještaja s bazenom ili bez njega, EU fondovi, kako postati specijalizirani smještaj za pojedinu vrstu gostiju (bike friendly), kako urediti okoliš – dakle sve ono korisno svakome tko se bavi turizmom, pri čemu će predavači biti dokazani stručnjaci iz prakse.

Popis izlagača možete pogledati OVDJE.

Sajam će tijekom sva tri dana biti otvoren od 10 do 19 sati. Za posjetitelje je ulaz na sajam besplatan, a svoju ulaznicu možete preuzeti prijavom za posjet na slijedećem linku.

preuzmi ulaznicu 2popis izlagaca 2

 

 

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci