Novosti

Uniline preuzeo hotelski menadžment hotela Selce

Preuzevši upravljanje procesa prodaje i marketinga hotela Selce u Selcima kraj Crikvenice, Uniline, vodeća hrvatska turistička kompanija u sektoru putničkih agencija i touroperatora, ušla je u hotelski menadžment kao svoj novi poslovni segment

Hotel Selce1

Naime, kompanija Uniline te povezano društvo Amarin postale su konzalting tvrtke hotela Selce, preuzevši direktno upravljanje hotelskom prodajom i marketingom svih 95 smještajnih jedinica kojima ovaj hotel raspolaže. Ugovorni aranžman u turističkoj 2017. odnosi se isključivo na upravljanje prodajnim i marketinškim aktivnostima s time da je za 2018. godinu u planu vođenje i preuzimanje svih poslovnih funkcija hotela.

Gostu pružiti holističko iskustvo
U vrijeme kad potražnja za hotelskom smještajem nadvisuje ponudu u pojedinim domaćim destinacijama ovim konkretnim iskorakom nastavljamo sustavno i trajno integrirati i zaokruživati ciklus našeg turističkog proizvoda od ponude, prodaje i komunikacije s gostom do njegovog dolaska, boravka i odlaska želeći mu omogućiti holističko iskustvo s našom kompanijom. To grupaciji Uniline, koja godišnje dovodi preko 350 000 gostiju sa svih kontinenta u Hrvatsku i jugoistočnu Europu omogućava sustavno podizanje ukupne kvalitete svojih usluga na novu razinu te time i repozicioniranje na tržištu – izjavila je Edita Petaros, članica Uprave i direktorica Sektora Rent a car-a i Logistike u sklopu kojeg je i operacija hotelskog menadžmenta.

U fokusu nove ponude
Voditelj ovih projekata je Edvard Lesnik, dokazani stručnjak s višegodišnjim iskustvom u vođenju velikih hotela u Sloveniji, Irskoj i Hrvatskoj koji se kompaniji Uniline pridružio na funkciji izvršnog direktora hotelskog menadžmenta. Zadužen je za upravljanje prodajom i marketingom, edukaciju zaposlenika, razvoj i implementaciju standardnih operativnih procedura, daljnji razvoj i kontrolu kvalitete kao i savjetovanje potencijalnih investitora koji namjeravaju graditi nove ili renovirati postojeće smještajne objekte.

Uprava kompanije Uniline razmatra te je u postupku pregovaranja za još desetak sličnih poslovnih projekata za potencijalno ugovorno i vlasničko preuzimanje smještajnih kapaciteta na području Hrvatske i Slovenije do kraja godine.

Tagovi: , , ,

Povezani članci