Novosti

U fokusu: Novi hoteli

U posljednjih je godinu dana hrvatski turizam doživio vjerojatno najveći investicijski zamah u povijesti turizma na ovim prostorima. Obnovljeno je, rekonstruirano ili novozigrađeno više od 50 hotela većinom kategorije četiri zvjezdice

NOVI HOTELI- EXCELSIOR DUBROVNIK

 

Proteklih godinu dana period je u kojem su investicije u hrvatske turističke objekte doslovno kulminirale – udio hotelskih u ukupnim smještajnim kapacitetima konstantno raste, kao što raste i kvaliteta usluge koju oni svojim gostima nude. U jesenskom broju časopisa Turizam info donosimo iscrpan pregled novoizgrađenih i renoviranih objekata od prošle sezone do danas.

I sezonu 2016. obilježile investicije ostvarene u Istri, no ono što je najvažnije jest da je ovogodišnja sezona dokaz da se s ozbiljnim investicijama kreće i u Dalmaciji, gdje je otvoreno čak deset novih objekata, a Dubrovačka je rivijera dobila svoj prvi novoizgrađeni hotel.

Posebnu pažnju obratili smo na 16 hotela koji su svoja vrata otvorili tijekom srpnja i kolovoza pa u novom broju časopisa Turizam info pogledajte kako izgledaju i što svojim godtima nude.

 

Pokreni svoju godišnju pretplatu!

Čitaj Turizam info cijele godine, odmah po izlasku ga primi na svoju adresu i ostvari uštedu kroz godišnju pretplatu

 

 


 

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci