Enogastro / Opremanje

Trendovi u opremanju slastičarnica

Slastičarnice su danas atraktivna, odlično uređena mjesta na kojima gosti vole uživati satima, pa pogledajte koji je najnoviji
trend uređenja

 Higis Bocchini

Tvrtku Bocchini osnovao je 1963. u malom mjestu Monsano blizu Ancone u Italiji Augusto Bocchini, koji je težio vrhunskom dizajnu i uvijek je bio prepoznatljiv po korištenju novih materijala i tehnologije. Bocchini se specijalizirao za opremanje i uređenje slastičarnica, barova, pekara i delikatesnih trgovina s posebnim naglaskom na najnovije trendove u dizajnu. Kako se radi o jednome od najpriznatijih dizajnera i proizvođača ugostiteljske opreme čiji se proizvodi i rješenja nalaze diljem svijeta, od Tokija preko Dubaia sve do Los Angelesa, razumljivo je bilo da su se tijekom godina pridružila najznačajnija dizajnerska imena kao što je i studio Pininfarina.

Za sezonu 2015. Bocchini priprema novu kolekciju opreme za barove kao i uređenje kompletnog interijera, i to u suradnji s novom generacijom dizajnera vođenim iskusnim imenima unutar same kuće. Časopis Turizam Info ima priliku predstaviti dizajn najnovije slastičarnice koju oprema Bocchini a koja će biti otvorena krajem travnja u Italiji.

Prema najavama tvrtke Higis iz Hrvatske koja je generalni zastupnik Bocchini srl u najavi je otvaranje i dva vrhunski dizajnirana i opremljena objekta u Hrvatskoj za sezonu 2015. Osim toga za kraj godine u najavi je otvaranje i referentnog showcase centra za Hrvatsku i regiju u kojem će se redovno moći vidjeti najnovija riješenja ovog najznačajnijeg proizvođača specijalizirane ugostiteljske opreme. www.higis.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci