Događaji

Tjedan čokolade i bakalara u Rijeci

Da li je Ri gastro ostavio najbolje za kraj? Za ljubitelje čokolade i bakalara to je činjenica. Od 2. prosinca u slavu čokolade krenula nova i posljednja ovogodišnja epizoda riječke gastronomske manifestacije i ne staje sve do 16. prosinca kada ju zatvara tjedan posvećen bakalaru

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tjedan čokolade i Tjedan bakalara u Rijeci ponuditi će jako puno dobre hrane, do sada najveći broj gastronomskih radionica za velike i male u KuHarmoniji i Cacao Coffee & Sweets Baru, druženje uz knjigu u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka i kao vrhunac 12. prosinca Gourmet priču ispred zgrade HNK Ivana pl. Zajca. Ova gastro-priča će kao i uvijek do sada okupiti brojne ugostitelje koji će za simboličan iznos nuditi slasne zalogaje, a cilj je ponovno prikupljanje pomoći za Socijalnu samoposlugu. Domaćini iz Zajca nakon uživanja u iću i piću pozivaju na Simfonijski koncert Bartók – Debussy – Beethoven. U slast!

U Ri gastro – Tjednu čokolade / Tjednu bakalara sudjeluju: Bistro A modo mio, Restoran Aerosteak, Bistro Conca d’Oro, Bistro La Rose, À la carte Restaurant Kamov, Konoba Blato, Konoba Feral, Konoba Nebuloza, Konoba Na kantunu, Bistro pizzeria Maslina na zelenom trgu, Restoran hotela Continental, Bar Bar, Belgian Beer Café – Brasserie As, Restoran konoba Municipium, Restoran Botel Marina, Restoran Morčić, Konoba Tarsa, Bistro Placa 51, Bistro Mornar, Restoran Porto Grillo, Konoba Borik, Bistro slastičarna Cukerin, Ebba’s Cuisine, Gelateria Corso, Restoran Ronjgi, Bistro Kostrenka, Ristorante Spagho i Cacao Coffe & Sweets Bar, Konoba Fiume, Restoran Bevanda, uz gastro partnere KuHarmoniju, Gospoju PZ i Croatian Choco Concept.

 

PROGRAM
2.-9.12. Čokoladne radionice, Cacao Coffee & Sweets Bar

Dječja slatka radionica, od 9.30 do 10.30 sati
Sljubljivanje čokolade sa vinom, rumom i raznim likerima, od 20.30 do 21.30 sati

broj mjesta je ograničen
rezervacije i najave na 091 202 06 30


Radionice u KuHarmoniji
3.12. Guilt Free Chocolate, veganske slastice od čokolade, od 18 do 20 sati
cijena: 270,00 kn

5.-7.12. Čokoladna čarolija, dvodnevni slastičarski tečaj, od 18 do 20 sati
cijena: 530,00 kn

10.12. Bakalarije, delicije od bakalara, od 10 do 13 sati
cijena: 350,00 kn

prijave na broj 091 581 9589 / info@kuharmonija.com / www.kuharmonija.com


 

6.12. O knjizi Xocoatl – priča o čokoladi,
radionica za djecu od 4 do 6 godina, GKR Dječji odjel Stribor, u 10 sati

broj mjesta je ograničen
prijave na e-mail: programi@gkri.hr ili na telefon 211-573


12.12. Gourmet priča
degustacija kvarnerskih delicija uz vino Vrbnička žlahtina Toljanić Gospoja PZ, ispred HNK Ivana pl. Zajca (u slučaju lošeg vremena u HNK Ivana pl. Zajca), od 18.30 do 20 sati

1 kupon / zalogaj: 10,00 kn
sav prihod namijenjen je korisnicima Socijalne samoposluge

Simfonijski koncert Debussy – Bartók– Beethoven, HNK Ivana pl. Zajca, u 20 sati
Dirigent: Tibor Bogányi i polaznici dirigentskog master-class programa Tibora Bogányija

Na programu:
Claude Debussy: Preludij za poslijepodne jednog fauna
Béla Bartók: Plesna suita
Ludwig van Beethoven: 5. simfonija

Više informacija, program događanja i menije ugostitelja možete pronaći na stranici rigastro.visitRijeka.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci