Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Vinski izlog

Malvazija Kozlović 2011.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 12.04.2012   |    Vrijeme: 10:32   |    Kategorija: Novosti
Malzvazija Kozlović 2011. servira se na temperaturi 10-12C, slaže se uz puretinu ili piletinu sa žara, gregadu od bijele ribe, buzaru od školjki

MALVAZIJA KOZLOVIĆ 2011 (ZAPADNA ISTRA)

Ines u bijelom 2008. Roxanich

Autor: Turizam Info   |    Datum: 09.02.2012   |    Vrijeme: 15:33   |    Kategorija: Novosti
Ines u bijelom 2008. servira se na temperaturi 12-14C,slaže se s teletinom pod čripnjunom, rižotom od teleće koljenice sa šafranom, brizlom na maslacu

Ines u bijelom 2008. Roxanich (zapadna Istra)

Novi broj časopisa Turizam info

Autor: Turizam Info   |    Datum: 07.02.2012   |    Vrijeme: 10:58   |    Kategorija: Novosti
Donosimo najbolje od turizma i gastronomije. Bakine kolače s pričom, sve o palenti, kako izgledaju najnovije hotelske sobe u Hrvatskoj i regiji.

Top teme, uzbudljive novosti, tople priče koje bude lijepa sjećanja, najbolje informacije s kojima ćete uvijek biti korak ispred. U novom broju komentiramo novu nautičku sezonu, predstavljamo nove turističke projekte poput hotela Velanera u Puli, a iz regije su tu ture beogradskim podzemljem. U svijetu je novost ratni turizam s milijardama eura prihoda, a u Danskoj je otvoren i hotel s katom samo za žene.

Novi broj časopisa Turizam info

Autor: Turizam Info   |    Datum: 06.12.2011   |    Vrijeme: 18:52   |    Kategorija: Novosti
U novom broju donosimo sve što će dobro doći za nezaboravne blagdane. Puno toga o purici i kako je pripremiti, i baš sve o šampanjcima i pjenušcima...

Stiže Božić i božićni ručak, a puricu biste ove godine željeli pripremiti drugačije? U priči o ovoj neobičnoj ptici donosimo ne samo nove i drugačije recepte, već i priču o tome kako je stigla iz Amerike u Europu i postala gastro delicija.

Mnogi nisu obožavatelji šampanjaca i pjenušaca ili ih piju samo u posebnim prilikama. Šampanjac i pjenušac možete piti i svaki dan jer to vino koje paše uz jako puno jela, a pokazati ćemo vam i zašto su neki pjenušci manje kvalitetni.

Rota Standard 2008.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 25.08.2011   |    Vrijeme: 14:31   |    Kategorija: Opremanje
Rota Standard 2008. servira se u bordoškoj čaši, na temperaturi 16-18 °C, a najbolje se slaže sa janjetinom s roštilja, biftek-ramstek sa žara...

Rota Standard 2008.

Josić Cuvee Nigra 2010.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 14.07.2011   |    Vrijeme: 08:35   |    Kategorija: Opremanje
Cuvee Nigra 2010. servira se na temperaturi od 16 °C, a slaže se sa pačijim prsima u umaku od naranče ili lungić omotan pancetom.

Josić Cuvee Nigra 2010.

Kozlović Malvazija Akacia 2009.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 07.07.2011   |    Vrijeme: 11:04   |    Kategorija: Opremanje
Malvazija Akacia 2009. servira se na temperaturi od 12 do 14 °C, a slaže se sa telećom koljenicom ispod peke s krumpirom.

Kozlović Malvazija Akacia 2009.

Roxanich Teran Re 2006.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 30.06.2011   |    Vrijeme: 09:11   |    Kategorija: Opremanje
Teran Re 2006. servira se na temperaturi od 16 °C, a slaže se sa biftekom ili ramstekom pečenim na žaru bez prejakih umaka.

Roxanich Teran Re 2006.

Proizvođač: Podrum Roxanich
Sorta grožđa: Teran 80%, Refošk 20%
Vinogorje: Zapadna Istra, Banko - Bušure

Istravino Postup Donja Banda 2007.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 21.06.2011   |    Vrijeme: 16:03   |    Kategorija: Opremanje
Postup Donja Banda servira se na temperaturi od 18 do 20 °C u bordoškoj čaši. Najbolje se sljubljuje uz jela od tamnog mesa, divljač i zrele sireve.

Istravino Postup Donja Banda 2007.

Roxanich SuperIstrian 2007.

Autor: Turizam Info   |    Datum: 16.06.2011   |    Vrijeme: 08:44   |    Kategorija: Opremanje
SuperIstrian poslužuje se na temperaturi od 16° C u bordoškoj čaši, a odlično se sljubljuje uz crvena mesa, tjestenine na bazi mesnih umaka i sireve.

Roxanich SuperIstrian 2007.