Enogastro / Opremanje

Tabasco pakiranja za HoReCu

Tabasco umaci sada dolaze u novim, većim pakiranjima od 150 mililitra za upotrebu u restoranima i ugostiteljskim objektima, i to u četiri okusa

Tabasco

Radi se o pakiranjima za vrste umaka Habanero, Sweet&spicy, Chipotle, Green i Red, a zanimljivo je da se ovaj umak koji je postao jedan od najpopularnijih u svijetu već više od 140 godina proizvodi na isti način.

Žarko crvena boja označava savršeno sazrelu papričicu, a proizvođači, obitelj McIlhenny, uvijek prije berbe provjerava boju i sočnost papričice kako bi bili sigurni da samo najkvalitetnije idu u daljnju preradu. Po njihovom pravilu sve ubrane papričice moraju u roku od par sati ići u daljnju preradu, koja kreće od mljevenja papričica, miješanja s malom količinom soli sa Avery Islanda do spremanja u hrastove bačve. Bačve se označavaju i i spremaju u posebno skladište na Avery Islandu na period od tri godine. Nakon tri godine dobivenom umaku dodaje se prirodni vinski ocat koji još slijedeća četiri tjedna daje umaku posebnan okus. Na kraju obitelj McIlhenny dolazi sve još jednom provjeriti i odobriti punjenje u bočice i deklariranje Tabasca. Zastupnik Tabasca za Hrvatsku je tvrtka Nikas. www.nikas.hr

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci