Novosti

Swiss Education akademija organizira ljetnu školu

Jedan od najboljih svjetskih edukacijskih centara koji pod nazivom Swiss Education Group okuplja pet najznačajnijih švicarskih edukacijskih ustanova: Cesar Ritz College, Culinary Arts akademiju, Hotel Institut, School of Hotel Management i Swiss Hotel Management School predstavio je dva programa ljetnih edukacija za sezonu 2016

Swiss education akademija - slide

Dvotjedni seminar pod nazivom Uvod u svijet gastronomije nudi edukaciju i obuku uz najbolje svjetske chefove i to u Hotel Institutu u Montreuxu i na Culinary Arts akademiji u Le Bouveretu gdje su svoje ugostiteljske vještine stekli chefovi poput Fabia Henrique Watanabe koji je, među ostalim, Bocus d’Or finalist.

Za one koji žele naučiti više o samom hotelijerstvu Hotel Institute iz Montreuxa organizira i ljetnu školu pod nazivom Uvod u svijet hotelijerstva koja također u dva tjedna kroz praksu prenosi najbolja iskustva iz švicarske hotelske industrije, u ovom trenutku jedne od najpriznatijih u svijetu.

Jedna od bitnih prednosti koju ističu organizatori je to što ovu ljetnu školu pohađaju uglavnom mlađi polaznici iz cijelog svijeta čime se osim praktičnih iskustava i novih stručnih znanja stječe i veliki broj prijatelja i kolega koji dijele zajedničke interese i profesiju, a u hotelijerstvu i ugostiteljstvu upravo poznavanje što većeg broja vrhunskih profesionalaca iz cijelog svijeta otvara puno više mogućnosti za buduća napredovanja i usavršavanja.

Za oba smjera za sezonu 2016 u programu su tri termina ljetne škole. Prvi termin je od 10. do 23. srpnja, drugi je od 24. srpnja do 6. kolovoza.

Više o programima svjetski vodećeg edukacijskog centra Swiss Education Group možete pronaći na www.swisseducation.com

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci