Novosti

Studenti Gastronomije na Chefs’ Stageu

Studenti Gastronomije Visoke škole Aspira imali su priliku sudjelovati na Chefs’ Stageu, prvom internacionalnom kongresu gastronomije i ugostiteljstva koji se održao 19. i 20. ožujka u Šibeniku

Aspira

Ovaj kongres inicijativa je Rudolfa Štefana, jednog od najboljih hrvatskih chefova i glavnog chefa i vlasnika restorana Pelegrini, s ciljem da se u prijateljskoj atmosferi potakne razmjena znanja i iskustava između svih sudionika gastronomske scene, kroz koncept panela, masterclassova i gala večera.

Studenti, gastronomije sudjelovali su u pripremi i posluživanju hrane i tako imali priliku učiti od vrhunskih domaćih i stranih chefova – Davida Skoka, Rudolfa Štefana, Priske Thuring, Hrvoja Kroflina i turskog chefa Maksuta Askara. Kako se na studiju Gastronomije velika važnost pridaje praksi, ovo je bila izvrsna prilika za studente da se upoznaju s radom kuhinje i dobiju iskustvo koje se nadovezuje na njihovu standardnu praksu. www.aspira.hr, www.studij-gastronomije.com

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci