Opremanje

Solarni stolić na terasama hrvatskih caffe barova i hotela

Solarni stolić za punjenje prijenosnih uređaja zagrebačke tvrtke Saniteh premijerno je predstavljen ovoga proljeća hrvatskom tržištu. Tijekom sezone instaliran je u nekoliko ugostiteljskih objekata čiji su gosti odlično reagirali na ovu inovativnu i jednostavnu mogućnost punjenja mobitela ili laptopa

Solarni stolić u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima

Da podsjetimo, radi se o fotonaponskom stolu koji može poslužiti za punjenje čak 25 različitih mobilnih uređaja, a sastoji od fotonaponskih panela na stolu, ventilacijskog kruha, baze i punjača, te se vrlo jednostavno puni sunčevom energijom.

Jedan od objekata koji je prvi instalirao solarni stolić je caffe bar Forum u Zadru, čiji nam je vlasnik Tihomir Marušić rekao kako je u poslovanju okrenut domaćim i stranim gostima koji su odlično reagirali na novu ponudu.

– Jednostavno smo morali razmišljati o tome da gostima ponudimo mogućnost da napune svoje uređaje, a solarni stolić se pokazao kao odlično rješenje. Atraktivan je izgledom pa ga gosti često dođu pogledati i zaustave se na kavi kako bi napunili mobitel i tako spoje ugodno s korisnim. Naročito je važno imati ovakvu uslugu za strane goste, koji i najčešće dolaze s praznim uređajima te im ova usluga odlično dođe, rekao nam je Marušić, koji za slijedeću sezonu planira nabavku dodatnih stolića s obzirom da su reakcije gostiju izrazito pozitivne.

Stolić inače dolazi u dimenziji 60×60 cm te se može postaviti na terase i vrtove, što ga čini prikladnim ne samo za hotele i ugostiteljstvo, već i apartmane, pansione i vile ili kongresne centre. Nagib stola se može prilagođavati prema položaju sunca, a za odlaganje se može nagnuti na 90 stupnjega čime zauzima minimalan prostor. Osim zadarskog caffe bara Forum, stolić za punjenje mobilnih uređaja je postavljen i u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima. www.saniteh.com

 

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci