Događaji

Sajam Promohotel u Poreču

U Poreču se od 22. do 25. veljače održava Promohotel, Sajam na kojemu se može naći sve ono korisno i nepohodno za miran i siguran start turističke sezone koja je pred nama

Promohotel

Ove godine sajam se održava od srijede, 22. pa do subote, 25. veljače i prilika je za sve privatne iznajmljivače, restoratere i hotelijere da se susretnu s dobavljačima, te se na licu mjesta upoznaju s novitetima u pogledu opremanja, novih tehnologija i trendova.

IZLAGAČKI JE PROGRAM ŠIROK i obuhvaća lepezu od autohtonih proizvoda namijenjenih za mali poklon gostu ili suvenir, sitan inventar od čaša, salveta, korica za jelovnike, tanjura i bešteka, nove tehnologije, a nezaobilazan je i program za terase, wellnesse, te sve one male stvari koje mogu dobro doći i u domaćinstvu. Tu su i higijenski sustavi, sustavi grijanja ili hlađenja, pri čemu se mogu upoznati sve prednosti, te vidjeti uštede koje se ostvaruju.

VELIKI JE DIO SAJMA posvećen i opremanju i to od uređaja i strojeva za restoranske i hotelske kuhinje, pa do namještaja, tehnoloških uređaja i tekstila za sobe i apartmane.

U sklopu sajma odvijat će se i niz prezentacija i stručnih događanja, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan. www.promohotel.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci