Događaji

Sajam Hotel & Gastroteh

Sajam Hotel & Gastroteh bilježi svoje deveto izdanje, a održava se od 22. do 26. veljače na Zagrebačkom velesajmu, istovremeno kada i sajam nautike. Namijenjen hotelijerima i ugostiteljima koji ovdje mogu vidjeti novitete ponajboljih svjetskih i europskih brendova u segmentu opreme, uređaja i tehnologija, dok će sajam nautike predstaviti opremu za marine i nautički turizam

Sajam se svečano otvara u srijedu, 22. veljače u 11 sati. Tijekom sva četiri dana trajanja sajma održavati će se prezentacije hrvatskog kuharskog saveza uz pripreme i degustacije tradicionalnih jela te kulinarsko natjecanje CRO TOP 10 na kojemu sudjeluje deset najbolje plasiranih natjecatelja u 2016. godini. Osim toga, u sklopu programa “Hrvatski eno-gastronomski aduti”, predstavljat će se i ponuda restorana i ugostitelja kroz sljubljivanje jela i vina.

Učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, pokazat će svoje vještine, te održati radionice o prigodnom serviranju stola, posluživanju gostiju, kao i barmenski show. Pivovara Zlatni medo predstavit će vrhunsko pivo, te domaće pivo bez pasterizacije.

Tijekom trajanja Hotel & Gastro Teha održavati će se i Zdrawi Kutak, radionice pripreme smoothie-a, hladno cijeđenih sokova, biljnih mlijeka, prirodne kozmetike, sirovih torti i bezglutenskih slastica. U sklopu Zdrawog Kutka predviđene su i degustacije, te nagradna igra za posjetitelje.

Hotel i gastroteh

Na atraktivnom Pizza showu prezentirat će se cjelokupni proces pripreme pizza, a na izlagačkim prostorima svakodnevno će se nuditi i jela hrvatskih regija od autohtonih proizvoda, organske hrane, vina, rakije, tjestenine, pršuta, sira, meda, voća, kave i ostalih delicija.

Na sajmu se prezentiraju vodeći hrvatski dobavljači i tvrtke za HoReCa sektor no i brojni izlagači iz inozemstva koji će na sajmu održati i niz prezentacija izložene opreme i uređaja: osim iz Hrvatske, izlagači dolaze iz Poljske, Nizozemske, Češke, Makedonije, Njemačke, Austrije, Italije, Turske i Slovenije. www.zv.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci