Događaji

Sajam bazena, sauni i outdoor namještaja u Opatiji

U Opatiji se od četvrtka, 15.03. do subote, 17. 03. održava specijalizirani sajam opreme za bazene, saune, plaže i uređenje okoliša Relax Adria 2018.

RelaxAdria2017-4

Na samom pragu nove turističke sezone, Opatija je još jednom domaćin manifestacije koja prezentira izlagački program namijenjen za finalnu pripremu turističkih objekata za sezonu. Sajam je namijenjen prvenstveno hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja i ugostiteljima, ali i investitorima, arhitektima, projektantima i svima ostalima koji planiraju uređenje vanjskih prostora svojih objekata.

Na jedinom sajmu ove vrste u Hrvatskoj, kompletan asortiman opreme i usluga za finalno uređenje objekata pred sezonu predstavljaju vrhunski dobavljači iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Češke, uz bogat program stručnih predavanja.

RelaxAdria2017-3

Naglasak je u izlagačkom programu stavljen na bazene, i to klasične vanjske i unutarnje bazene, te velik izbor hidromasažnih bazena. Predstavljene će biti i tehnologije i sredstva za njihovo održavanje, načini produženja sezone kupanja, te mogućnosti uređenja okoliša uz bazen.

Posebna je pažnja posvećena i segmentu namještaja i opreme za vanjske prostore, pa će se tako na sajmu Relax Adria predstaviti i brojni dobavljači namještaja za terase smještajnih i ugostiteljskih objekata, te segment opreme za plaže – od suncobrana, ležaljki pa do opreme za zabavu na plaži.

RelaxAdria2017-9

Za sudionike će biti organiziran niz korisnih predavanja. Teme o kojime će biti riječi su zakonski propisi, priprema sezone, marketing i oglašavanje, krediti, razvoj obiteljskog smještaja i mnoge druge.

Za posjetitelje je ulaz na sajam besplatan, a svoju ulaznicu možete preuzeti prijavom za posjet na slijedećem linku.

preuzmi_ulaznicu_button
Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 


 

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci