Novosti

Program cjeloživotnog obrazovanja – Manager kamping resorta

Za sve one koji se u svom profesionalnom radu žele specijalizrati prema kampovima, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i ove godine je pokrenuo program Menadžment kamping resorta

kamp shutterstock_162253133

U tijeku je upis druge generacije polaznika, a sam je program razvijen kako bi polaznicima omogućio učenje i savladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Tako će nakon završenog programa polaznici moći preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa. Program karakterizira individualan pristup kandidatima te usmjeravanje k individualnim ciljevima uz učenje na najboljim primjerima iz prakse od stručnjaka iz uglednih i uspješnih hrvatskih kompanija.

Cilj je da polaznici razumiju osnove kamping menadžmenta i organizacije kamping turizma u Hrvatskoj i svijetu. To uključuje praćenje poslovanja kampova kroz ključne pokazatelje, osnove marketinga i prodaje kamping usluge, sudjelovanje u provođenju standardnih operacija pojedinih odjela u kamping resortu, pravilnu komunikaciju i osnove menadžmenta doživljaja te provođenje postupaka održavanja, sigurnosti i održivog razvoja, a program omogućuje i osnovna znanja o investicijskim projektima.

Program se sastoji iz teoretske i praktične nastave, te završnog ispita, a polaznici po završetku stječu 10 ECTS bodova. Upisi su u tijeku, a predavanja će se održati od 22. do 26.01.2018., dok će se terenska nastava s ispitom održati početkom travnja 2018. Cijena programa je 6.500 Kn (PDV uključen), a članovi ALUMNI udruge ostvaruju 10% popusta.

Tagovi: , ,

Povezani članci