Opremanje

Pripremite sami sladoled

Za hotele i restorane koji žele vlastitu proizvodnju manjih količina sladoleda i sorbeta, Higis odnedavno u ponudi ima stroj Gelato Pro 1700. Ovaj stroj je izrazito lak za korištenje, tako da je za pripremu dovoljno samo uliti sastojke i pokrenuti ga pritiskom na gumb

Gelato Pro 1700-1 higisKada je sladoled gotov, stroj održava njegovu kvalitetu i temperaturu kako bi zadržao konzistenciju i duže vrijeme ostao prikladan za konzumaciju. Gelato Pro 1700 ima i manualni način upravljanja, a posjeduje i sustav s više načina zamrzavanja kako bi se mogli kreirati različiti okusi u kratkom vremenskom periodu. Elegantno aluminijsko kućište sadrži zdjelu koja se može izvaditi te špatulu za sladoled. Cijena Gelato Pro 1700 uređaja je 6.720 kuna u veleprodaji.

Higis je za sezonu ujedno predsravio i nove okuse sladoleda talijanskog proizvođača MEC3 . To su Funky Malty s okusom tamne čokolade, Kit pistacchio Ciuri Ciuri s pestom od pistacije, đumbir i Carrot cake s mrkvom. Higis osim sastojaka za sladoled, nudi preljeve i topinge, kao i čaše za sladoled, kornete i sav ostali pripadajući inventar. www.higis.hr

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci