Događaji / Novosti / Opremanje

Prijavi se za posjet sajmu HoReCa Adria u Opatiji

Za dva tjedna, od četvrtka 12. do subote 14. XI. u Opatiji se održava sajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte. Otvorene su registracije za posjet Sajmu i svi zainteresirani koji se bave turizmom se mogu prijaviti za besplatan ulaz

Na prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković izlažu vodeći dobavljači opreme za ugostiteljske objekte, proizvođači tekstila, distributeri hrane i pića, sitnog inventara, slastičarske opreme, proizvođači namještaja, dobavljači bazena i bazenske opreme, koji će iznajmljivačima obiteljskog smještaja, hotelijerima, restoraterima, ugostiteljima, vlasnicima kampova, no i svima ostalima koji se bave turizmom na Kvarneru i puno šire, predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode.

Sajam je velikim dijelom posvećen i edukaciji, pa će se tijekom trajanja sajma održati i niz besplatnih praktičnih predavanja koje će obuhvaćati teme od marketinga, prezentacija, te niz tema za iznajmljivače obiteljskog smještaja, restoratere, kao i novosti u dizajnu i opremanju hotela. U petak 13.11.2015. održava se i Forum obiteljskog smještaja Kvarnera.

Registracijom ostvarujete pravo na besplatan ulaz, a ulaznica za Sajam će stići na Vaš e-mail.

Vidimo se za dva tjedna u Opatiji :)

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci