Nekategorizirano

Prezentacija RBA kredita za turizam

Za pripremu sezone, potrebe novih ulaganja ili proširenje kapaciteta, Raiffeisenbank Austria svojom ponudom turističkih kredita nudi rješenje namijenjeno fizičkim i pravnim osobama koje se već bave ili tek pokreću turističku djelatnost

RBA -Horeca Adria 2016

Namjena RBA Turističkog kredita može biti kupnja, izgradnja, dovršenje, dogradnja, nadogradnja, rekonstrukcija, adaptacija, uređenje i opremanje smještajnih kapaciteta, kao i potreba kupnje ili gradnje bazena, uređenja okoliša i refinanciranja turističkih kredita. Turistički kredit za fizičke osobe dostupan je u dva modela.

Prvi podrazumijeva financiranje do iznosa najviše 15.000 eura na razdoblje otplate od dvije do sedam godina bez hipoteke, a drugi financiranje iznosa većeg od 15.000, a najviše do 50.000 eura na razdoblje otplate od dvije do 15 godina s hipotekom. Prednosti ovih kredita su prvenstveno mogućnost biranja između mjesečne ili godišnje otplate kredita, zatim isplata cijelog iznosa odobrenog kredita na tekući račun te mogućnost realizacije kredita bez hipoteke.

U ponudi su i turistički krediti za male i srednje poduzetnike u tipu kratkoročnih kredita za obrtna sredstva uz povlaštene cijene kamata i naknada, a koji se mogu odobriti postojećim klijentima RBA, ali i osobama koji nisu klijenti Banke već zadovoljavaju uvjet sezonalnog poslovanja. Uz navedeno, RBA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) svojim klijentima nudi Program turističkoga sektora te Program kreditiranja pripreme turističke sezone.

Za sve one koji svoju turističku djelatnost obavljaju putem interneta, tu je i RBA usluga e-ToMiTreba!!, koja omogućava elektroničku trgovinu uz prihvat Mastercard i Visa kartica prema najvišim standardima sigurnosti. Dodatne informacije na www.rba.hr

Više o RBA kreditima moći će se saznati u sklopu specijaliziranog sajma opreme za bazene, wellness, plaže i uređenje okoliša Relax Adria u Opatiji. Prezentacija o kreditima održava se u subotu, 1. travnja u 11.25 sati, a sve dodatno može se saznati i direktno na info štandu RBA koji se nalazi u glavnoj dvorani sajma Relax Adria od 30.3. do 1.4.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci