Opremanje

Potpuna kontrola parkinga

Čak dvije trećine gostiju u hrvatskim turističkim kapacitetima čine individualni gosti koji, u pravilu, na ljetovanje dolaze vlastitim prijevozom. Stoga svaki hotelijer i turistički djelatnik treba pažljivo isplanirati parking u sklopu njihovog objekta, a s njime i sustave za sigurnost i, ukoliko je potrebno, upravljanje parkiralištem

Came Adriatic

Svaki veći smještajni objekt s garažom mora uspostaviti kontrolu na parkingu, kako bi osigurali dovoljan broj parkirnih jedinica svojim gostima. Tvrtka CAME Adriatic specijalizirala se u automatizaciji i kontroli parkirnih površina, bilo da je riječ o individualnim parkirnim mjestima, otvorenim parkiralištima ili garažama velikih objekata.

Vlasnicima većih smještajnih objekata s garažama na raspolaganju je najnoviji profesionalni sustav kontrole parkinga, PS One. Ulazna jedinica PS One opremljena je pisačem tvrdih listića i čitačem pretplatničkih kartica, pa je ovaj sustav posebno pogodan za garaže koje imaju pretplatnike (primjerice za goste hotela), a istovremeno omogućuje i pristup povremenim korisnicima (vanjski posjetitelji koji plaćaju parking).

PS One je modularni sustav, što omogućava potpunu prilagodljivost potrebama pojedinog objekta, a ovisno o potrebama dolazi s blagajnama za ručnu ili automatsku naplatu, pri čemu su automatske blagajne u potpunosti podesive i mogu se opremiti uređajem za povrat ostatka novca u kovanicama i novčanicama sa sustavom automatskog održavanja razine depozita (novca za povrat).

Posebno važno za turističke destinacije jest da su za naplatu osposobljene sve međunarodne kreditne i debitne kartice. Moduli su umreženi s upravljačkim poslužiteljem, pa je svaki događaj dostupan u stvarnom vremenu, baš kao i sve upravljačke funkcije, izvještaji i statistika korištenja sustava. Robustna čelična konstrukcija garantira dugotrajnost, a prilikom dizajna posebna je pažnja posvećena sigurnosti korisnika, pa su tako, između ostalog, i ulazne i izlazne jedinice opremljene LED signalnim svjetlima i magnetskim petljama za precizno otkrivanje metalnih masa. Osim opcija parlafonije, PS One dolazi s velikim rasponom dodatne opreme, poput kamera za memoriranje vozila na ulazu ili očitavanje registarskih oznaka, klasifikatora vozila i svjetlosnih ploča za označavanje parkirnih mjesta. www.cameadriatic.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci